Claus Jepsen - CLAUS-J.COM Photography

Om claus-j.com

Velkommen til claus-j.com  v/Claus Jepsen

Fotografi har været en passion for mig gennem mange år, hvor jeg altid har lagt vægt på at levere stilfulde og elegante billeder i høj kvalitet.

claus-j.com drives som en deltidsvirksomhed, hvilket betyder at jeg kun tager opgaver, som jeg med sikkerhed kan indfri til høj tilfredshed. Til gengæld har jeg så også en fleksibilitet, der gør at jeg kan lægge de ekstra kræfter i arbejdet, der skaber plads personlighed og kreativitet i billederne.


HVEM ER JEG

Jeg er 48 år, gift og far til to dejlige børn. I min hverdag arbejder jeg i en stor dansk It-virksomhed som leder og underviser, og i fritiden driver jeg min foto virksomhed og laver blandt andet opgaver i samarbejde med Thomas Voss og Kim Dahl i effectphoto.dk.

I flere år har jeg undervist i fotografi hos Digital Fotoworkshop, Bedrebilleder.Nu og effectphotoworkshops.com. Jeg er laver primært portræt-, bryllups- og produktfotografi, ligesom jeg leverer billeder til videresalg hos agenturer (istockphoto.com).

Som udgangspunkt kan du købe billederne digitalt, så du selv kan bestemme hvornår og hvordan du vil have dine billeder fremkaldt. Jeg tilbyder også professionel print,  design af fotobøger og hjælp til billedsiden på websites.

Jeg benytter mig et fotostudie på Østerbro og laver billeder on-location. Jeg arbejder rigtig gerne der hvor tingene sker.


ANERKENDELSER

- PSA Gold Medal "Best of show" in 2009

- Two honory awards in 2009 German Mega Circuit

- Two Dimplomas in "Den Nationale" Danish Photo Championship 2007

- FIAP Mention D'Honneur in 8th Intl. Digital-Foto-Salon, Germany, 2007

- Two pictures included in Trierenberg SuperCircuit catalouge, 2007

- Winner, Panasonic photo contest, September 2005.

- Exclusive iStockPhoto contributor


INFO

claus-j.com Photography
Claus Jepsen
Stenløse

Telefon +45 3819 4700 
Mobil +45 2331 6784
CVR/VAT: DK19244873


Powered by SmugMug Log In